top of page
Klimaatroute 261020 (102 of 154).jpg

AGENT DUURZAAM WONEN

Amsterdam of Amersfoort

15-24 uur

Jij helpt woningeigenaren en huurders bij het inzichtelijk maken van kansen om energie en kosten te besparen. Je enthousiasmeert mensen om kosteloos deel te nemen aan het project, je adviseert hen over de mogelijkheden om energie te besparen en overtuigt hen om te investeren in slimme maatregelen. Dit doe je face-to-face bij de klanten aan huis én telefonisch vanuit ons kantoor. We gebruiken hiervoor een speciaal ontwikkeld softwaresysteem. Je hebt een aanstekend enthousiasme, waarmee je mensen makkelijk voor jou weet te winnen. Het doel: zoveel mogelijk woningeigenaren overtuigen om duurzame keuzes te maken!

Bepaal zelf wanneer je werkt

Geef voor woensdag jouw beschikbaarheid voor de week erop door. Je kiest zelf de dagen die je werkt (ma t/m za). Zolang je maar twee dagen per week werkt. Je wordt dan ingedeeld in twee- of drietallen om vervolgens vanuit kantoor (Amsterdam of Amersfoort) op pad te gaan naar bewoners óf op kantoor adviesgesprekken te voeren. 

 

Laat jouw vrienden solliciteren

Op de werkvloer ontstaan er natuurlijk vriendschappen, maar hoe leuk zou het zijn als jouw vrienden ook in dezelfde periode kunnen starten?! Draag gelijk je vrienden aan.

Wij bieden jou

  • een betekenisvolle studentenbaan met een startsalaris van €715,- per maand inclusief vakantiegeld die je kunt aanvullen met bonussen;

  • ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden met toffe, leerzame trainingen vanuit de Klimaatroute Academy;

  • werken in een jong en gezellig team;

  • een gratis lunch (en fruit) op kantoor;

  • sportmogelijkheden voor onze fitgirls- en boys;

  • de mogelijkheid tot een potje pingpong of dart;

  • de allerliefste kantoorhond die je af en toe mag leasen;

 

Wij zoeken iemand die

  • minimaal 2 dagen (15 uur) in de week kan werken;

  • als geen ander weet mensen te enthousiasmeren;

  • klantvriendelijk en/of commercieel is ingesteld: je gaat altijd voor meer.

OVER KLIMAATROUTE

Wij geloven erin dat alle bedrijven de stap naar klimaatbewust ondernemen maken, wanneer dit een direct kostenvoordeel oplevert. En dat doet het!

 

Door middel van onze Quickscan brengen we in kaart waar kansen liggen voor een onderneming op het gebied van energie efficiëntie. Sinds 2011 hebben we al ruim 20.000 klanten geholpen bij de implementatie van slimme maatregelen, om het energieverbruik terug te dringen. Dat is wat ons betreft nog lang niet genoeg! Help jij ons mee on nog meer ondernemers te overtuigen om te investeren in energiebesparende maatregelen?

Wij werken met een snel groeiend team, dat momenteel bestaat uit 136 werknemers. Of zijn het er inmiddels 137? … 138? We groeien dus hard en zijn niet van plan daar voorlopig mee te stoppen! Naast dat wij ons doordeweeks allemaal hard inzetten om goede resultaten te behalen, zetten we ons net zo hard in om van iedere dag een feestje te maken. Tijdens Corona iets meer in de figuurlijke zin helaas, maar we hopen snel onze successen weer te kunnen vieren tijdens een mooi bedrijfsfeestje :)

WIJ VINDEN HET BELANGRIJK DAT IEDEREEN ZICH WELKOM EN GEWAARDEERD VOELT BINNEN KLIMAATROUTE. WE HEBBEN EEN VRIJE EN OPEN CULTUUR WAARIN DIVERS* TALENT TOT BLOEI KOMT. 

* Onder diversiteit verstaan we allerlei kenmerken van een persoon, zichtbaar en onzichtbaar, denk bijvoorbeeld aan: gender, culturele en/of etnische achtergrond, opleidingsachtergrond, persoonlijkheid, religieuze achtergrond en seksuele oriëntatie.

Solliciteer Hier

upload hier je CV:

Select File

je sollicitatie is verstuurd, we nemen snel contact met je op! 

Anoniem solliciteren?

Dat is mogelijk! Via het platform Trickle kan jij anoniem bij ons solliciteren. Klik hier. Wie weet tot snel?

Vragen?

Neem contact op met Emma

+31612248766

Emma van Lieshout.JPG
bottom of page