fbq('track', 'ViewContent');
 
Klimaatroute 261020 (48 of 154).jpg

EEN BIJBAAN BIJ KLIMAATROUTE
 staat voor
 


SOLLICITEER NU!
 

Klimaatroute zorgt ervoor dat particulieren en ondernemers energie- en kosten kunnen besparen. Dit doe jij aan de deur of telefonisch. We hebben namelijk twee bijbanen beschikbaar: Agent Duurzaam Wonen (gericht op particulieren) en Contactmanager (gericht op ondernemers). Bij Agent Duurzaam Wonen zit je gedeeltelijk op kantoor en ga je langs deuren. Als Contactmanager werk je op kantoor om mensen telefonisch te enthousiasmeren. Wij zijn een jong team dat werkt aan een gemeenschappelijk doel: in 2030 heel Nederland klimaatneutraal. Om deze ambitie te verwezenlijken werkt iedere afdeling met uitdagende targets. Door ons commerciële karakter en gedrevenheid zijn we in staat een positieve impact op het klimaat te maken. De energie en het werktempo ligt soms hoog, maar de successen die we samen behalen worden rijkelijk gevierd.


VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe lang zijn mijn werkdagen?


We hebben twee parttime functies, namelijk Agent Duurzaam Wonen en Contactmanager. De kantoordagen zijn altijd van 08:30 uur tot 17:30 uur met uiteraard 1 uur pauze. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken. Bij Agent Duurzaam Wonen werk je zowel buiten de deur als op kantoor. De zogeheten buitendienst is altijd van 09:30 uur tot 16:30 uur. Bij beide functies bepaal je zelf op welke dagen je werkt!
Wie help ik te verduurzamen?


Particulieren en ondernemers. Bij particulieren doe je dit langs de deur als Agent Duurzaam Wonen, de klant waar jij voor werkt is de gemeente. Bij ondenemers doe je dit telefonisch als Contactmanager, de klant waar jij voor werkt is de gemeente of een commerciële partij zoals Essent.
Wat is het verschil tussen Agent Duurzaam Wonen en Contactmanager?


Als Agent Duurzaam Wonen loop je langs de deuren om woningeigenaren een gratis en vrijblijvende scan aan te bieden of huurders gratis kleine energiebesparende maatregelen aan te bieden. Zij krijgen dit vanuit de gemeente. Vervolgens ga je op kantoor telefonisch de woningeigenaren adviseren welke energiebesparende maatregelen zij het beste kunnen aanschaffen. Als Contactmanager ben je daarentegen verantwoordelijk voor het telefonisch overtuigen van ondernemers om een gratis en vrijblijvende scan uit te laten voeren door onze Consultants. Jij zorgt ervoor dat de Consultants op pad kunnen. De ondernemers krijgen deze scan aangeboden vanuit commerciële partijen (als bijvoorbeeld een relatiegeschenk) of de gemeente.
Wanneer ben ik geschikt?


Als jij een vlotte babbel hebt en je het leuk vindt om mensen te enthousiasmeren over verduurzaming ben jij al geschikt! Alle technische kennis op het gebied van verduurzaming leer jij door de trainingen die je van ons krijgt. Bekijk ook onze Klimaatroute Academy.
Waar kan ik solliciteren?


Klik hier voor Agent Duurzaam Wonen en klik hier voor Contactmanager. Vul daar het sollicitatieformulier in. Vind je het toch fijner om een mail te sturen met jouw cv en motivatie? Dan mag dat naar e.vanlieshout@klimaatroute.nl.

Klimaatroute 261020 (149 of 154).jpg

Bij Klimaatroute heb je leuke collega's en er is altijd een gezellige en prettige sfeer op kantoor. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Tijdens je werk leer je met verschillende mensen gesprekken te voeren en kan je jouw eigen gespreksvaardigheden ontwikkelen. Naast het werk is er genoeg afleiding door even te pingpongen of te wandelen met de hond. Mijn week eindigt vaak met een gezellige vrijmibo op kantoor! 

Louise, Contactmanager Publieke Planning

VOOR MEER INFORMATIE BEL OF APP
+316 1224 87 66