top of page
Vacature stageplaats 

Wij geloven erin dat alle bedrijven de stap naar klimaatbewust ondernemen maken, wanneer dit een direct kostenvoordeel oplevert. En dat doet het!

Door middel van onze Quickscan brengen we in kaart waar kansen liggen voor een onderneming op het gebied van energie efficiëntie. Sinds 2011 hebben we al ruim 10.000 klanten geholpen bij de implementatie van slimme maatregelen om het energieverbruik terug te dringen. Dat is wat ons betreft nog lang niet genoeg! Help jij ons mee om nog meer ondernemers te overtuigen om te investeren in energiebesparende maatregelen?

 

Wij dragen graag bij aan de ontwikkeling van jong talent! Zoek jij nog een stageplek in een commerciële en dynamische omgeving? Lijkt het je wat om direct door te kunnen stromen in het bedrijfsleven na je studie? Misschien zijn wij de match waar jij naar zoekt! 

Momenteel hebben wij ruimte voor de begeleiding van stagiairs met verschillende studieachtergronden. Neem dus gerust contact op om de mogelijkheden met elkaar te bespreken. 

Momenteel hebben wij ruimte voor de begeleiding van meewerkstages van de volgende studies:

 • Commerciële Economie (of andere studies met commerciële focus) 

 • Communicatiemanagement

 • Human Resource Management

 • Media Design

Klimaatroute 261020 (88 of 154).jpg

Ben jij...

 • MBO of HBO student?

 • Geïnteresseerd in duurzame ontwikkeling?

 • Niet op je bekkie gevallen en heb je zin om de handen uit de mouwen te steken?

 • Beschikbaar voor minimaal 20 weken?​

 • Niet bang voor honden?

 • Een winnaar met tafeltennis?

 • In voor een grapje en grolletje op z’n tijd?

 • Dan zijn wij op zoek naar JOU!

OVER KLIMAATROUTE

Wij geloven erin dat alle bedrijven de stap naar klimaatbewust ondernemen maken, wanneer dit een direct kostenvoordeel oplevert. En dat doet het!


Door middel van onze Quickscan brengen we in kaart waar kansen liggen voor een onderneming op het gebied van energie efficiëntie. Sinds 2011 hebben we al ruim 20.000 klanten geholpen bij de implementatie van slimme maatregelen, om het energieverbruik terug te dringen. Dat is wat ons betreft nog lang niet genoeg! Help jij ons mee on nog meer ondernemers te overtuigen om te investeren in energiebesparende maatregelen?

Wij werken met een snel groeiend team, dat momenteel bestaat uit 130 werknemers. Of zijn het er inmiddels 131? … 132? We groeien dus hard en zijn niet van plan daar voorlopig mee te stoppen!
Naast dat wij ons doordeweeks allemaal hard inzetten om goede resultaten te behalen, zetten we ons net zo hard in om van iedere dag een feestje te maken. Tijdens Corona iets meer in de figuurlijke zin helaas, maar we hopen snel onze successen weer te kunnen vieren tijdens een mooi bedrijfsfeestje :)

 

WIJ VINDEN HET BELANGRIJK DAT IEDEREEN ZICH WELKOM EN GEWAARDEERD VOELT BINNEN KLIMAATROUTE. WE HEBBEN EEN VRIJE EN OPEN CULTUUR WAARIN DIVERS* TALENT TOT BLOEI KOMT. 

* Onder diversiteit verstaan we allerlei kenmerken van een persoon, zichtbaar en onzichtbaar, denk bijvoorbeeld aan: gender, culturele en/of etnische achtergrond, opleidingsachtergrond, persoonlijkheid, religieuze achtergrond en seksuele oriëntatie.

Solliciteer Hier

upload hier je CV:

Select File

je sollicitatie is verstuurd, we nemen snel contact met je op!

Vragen?

Neem contact op met Anneloes

+31683981880

Klimaatroute_-49.jpg
bottom of page