top of page
bedrijfscultuur 

Wij zijn een jong team dat werkt aan een gemeenschappelijk doel: in 2030 heel Nederland klimaatneutraal. Om deze ambitie te verwezenlijken werkt iedere afdeling met uitdagende targets. Door ons commerciële karakter en gedrevenheid zijn we in staat een positieve impact op het klimaat te maken. De energie en het werktempo ligt soms hoog, maar de successen die we samen behalen worden rijkelijk gevierd. Klimaatroute heeft een vrije en open bedrijfscultuur waarin we toegankelijk en behulpzaam naar elkaar zijn. Hierdoor stimuleren we elkaar om te blijven ontwikkelen en het beste uit elkaar te halen. 

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn plek voelt en dat het niet uitmaakt wat je gender, culturele en/of etnische achtergrond, opleidingsniveau, persoonlijkheid, religie en seksuele oriëntatie is.

Klimaatroute 261020 (29 of 154).jpg

Go big or go home

Klimaatroute droomt groots en is niet bang om risico's te nemen​. We houden ervan om de lat hoog te leggen en dat heeft ons al ver gebracht. 

Klimaatroute 261020 (45 of 154).jpg

AGENT DUURZAAM WONEN

Als Agent Duurzaam Wonen help jij woningeigenaren bij het inzichtelijk maken van kansen om energie en kosten te besparen.

Klimaatroute 261020 (20 of 154).jpg

CONTACTMANAGER

Als contactmanager ben jij de schakel tussen onze consultants en de klant.

Klimaatroute 261020 (14 of 154).jpg

STAGEPLEKKEN

Als stagiaire draai jij volledig mee in de organisatie en doe je ervaring op in een commercieel en dynamisch bedrijf.

Klimaatroute 261020 (48 of 154).jpg

TRAINING EN EDUCATIE

Klimaatroute stimuleert de ontwikkeling van talent met diverse trainingsprogramma's.

bottom of page