top of page
Klimaatroute 261020 (82 of 154).jpg
Vacature energie consultant woningen EP-W (40 uur)

Vanaf januari 2021 is het verplicht om een energielabel toe te laten kennen door gecertificeerd adviseur. Hierbij wordt de energiebehoefte, het energieverbruik en duurzame opwekking van een woning onder de loep genomen. De afkorting EP-W staat voor Energie Prestatie Advies Woningen.
 

Als Energie Consultant Woningen (EP-W) bij Klimaatroute bezoek je klanten door het hele land en breng je in kaart wat het energielabel van een woning is. Dit doe je in opdracht van makelaars, particuliere woningeigenaren, woningcorporaties of onze landelijke partners. Wij zorgen dat jouw agenda gevuld is en dat je op pad kan.

Bij de woning doe je een technische opname, je tekent plattegronden en vult het opnameformulier in, die je later gebruikt om alle data in het daarvoor bestemde software systeem in te voeren.
Geen zorgen, voordat je op pad gaat krijg je een opleiding waarmee je de EP-W NTA 8800 certificering behaalt. Je loopt met onze meer ervaren consultants mee zodat we je de kneepjes van het vak bijleren.

Klimaatroute 261020 (72 of 154).jpg

Ben jij...

 • Op zoek naar de eerste of tweede stap in jouw carrière?

 • MBO of HBO afgestudeerd in een technische richting?

 • In het bezit van een rijbewijs en niet vies van een zelfstandig ritje door het land?

 • Geïnteresseerd in de technische ontwikkeling van de energietransitie?

 • Goed functionerend in aan een ambitieuze, competitieve en commercieel gedreven omgeving?

 • Resultaatgericht en een nauwkeurige werker?

 

EN…

 • Niet bang voor honden?

 • Een winnaar met tafeltennis?

 • In voor een grapje en grolletje op z’n tijd?

 • Niet vies van een feestje (zodra het weer mag)?
   

Dan zijn wij op zoek naar JOU!

OVER KLIMAATROUTE

Wij geloven erin dat alle bedrijven de stap naar klimaatbewust ondernemen maken, wanneer dit een direct kostenvoordeel oplevert. En dat doet het!


Door middel van onze Quickscan brengen we in kaart waar kansen liggen voor een onderneming op het gebied van energie efficiëntie. Sinds 2011 hebben we al ruim 20.000 klanten geholpen bij de implementatie van slimme maatregelen, om het energieverbruik terug te dringen. Dat is wat ons betreft nog lang niet genoeg! Help jij ons mee on nog meer ondernemers te overtuigen om te investeren in energiebesparende maatregelen?

Wij werken met een snel groeiend team, dat momenteel bestaat uit 130 werknemers. Of zijn het er inmiddels 131? … 132? We groeien dus hard en zijn niet van plan daar voorlopig mee te stoppen!
Naast dat wij ons doordeweeks allemaal hard inzetten om goede resultaten te behalen, zetten we ons net zo hard in om van iedere dag een feestje te maken. Tijdens Corona iets meer in de figuurlijke zin helaas, maar we hopen snel onze successen weer te kunnen vieren tijdens een mooi bedrijfsfeestje :)

 

WIJ VINDEN HET BELANGRIJK DAT IEDEREEN ZICH WELKOM EN GEWAARDEERD VOELT BINNEN KLIMAATROUTE. WE HEBBEN EEN VRIJE EN OPEN CULTUUR WAARIN DIVERS* TALENT TOT BLOEI KOMT. 

* Onder diversiteit verstaan we allerlei kenmerken van een persoon, zichtbaar en onzichtbaar, denk bijvoorbeeld aan: gender, culturele en/of etnische achtergrond, opleidingsachtergrond, persoonlijkheid, religieuze achtergrond en seksuele oriëntatie.

Solliciteer Hier

upload hier je CV:

Select File

je sollicitatie is verstuurd, we nemen snel contact met je op! 

Anoniem solliciteren?

Dat is mogelijk! Via het platform Trickle kan jij anoniem bij ons solliciteren. Klik hier. Wie weet tot snel?

Vragen?

Neem contact op met Anneloes

+31683981880

Klimaatroute_-49.jpg
bottom of page