Klimaatroute 261020 (25 of 154).jpg
Vacature agent duurzaam wonen

Als Agent Duurzaam Wonen help jij woningeigenaren bij het inzichtelijk maken van kansen om energie en kosten te besparen. Je enthousiasmeert mensen om kosteloos deel te nemen aan het project, je stelt rapporten op, je adviseert hen over de mogelijkheden om energie te besparen en overtuigt hen om te investeren in slimme maatregelen. Dit doe je face-to-face bij de klanten aan huis én telefonisch vanuit ons kantoor. We gebruiken hiervoor een speciaal ontwikkeld softwaresysteem. Geen zorgen, uiteraard helpen wij jou hier eerst mee op weg. Je staat voortdurend met klanten in contact en wekt vertrouwen als “partner in energiebesparing”. Je hebt een aanstekend enthousiasme, waarmee je mensen makkelijk voor jou weet te winnen. Het doel: zoveel mogelijk woningeigenaren overtuigen om duurzame keuzes te maken!

Klimaatroute 261020 (77 of 154).jpg

Ben jij...

  • Op zoek naar een leuke bijbaan voor minimaal 2 dagen in de week (15 uur)?

  • Een makkelijke contactlegger?

  • Een held in mensen enthousiasmeren?

  • Van nature sterk in het overtuigen van gesprekspartners?

  • Toe aan een team met gedreven young professionals?

 

EN…

  • Niet bang voor honden?

  • Een winnaar met tafeltennis?

  • In voor een grapje en grolletje op z’n tijd?

 

Dan zijn wij op zoek naar JOU!

Copy of Employee Journey - Duurzaam Wone

OVER KLIMAATROUTE

Wij geloven erin dat alle bedrijven de stap naar klimaatbewust ondernemen maken, wanneer dit een direct kostenvoordeel oplevert. En dat doet het!


Door middel van onze Quickscan brengen we in kaart waar kansen liggen voor een onderneming op het gebied van energie efficiëntie. Sinds 2011 hebben we al ruim 20.000 klanten geholpen bij de implementatie van slimme maatregelen, om het energieverbruik terug te dringen. Dat is wat ons betreft nog lang niet genoeg! Help jij ons mee on nog meer ondernemers te overtuigen om te investeren in energiebesparende maatregelen?

Wij werken met een snel groeiend team, dat momenteel bestaat uit 130 werknemers. Of zijn het er inmiddels 131? … 132? We groeien dus hard en zijn niet van plan daar voorlopig mee te stoppen!
Naast dat wij ons doordeweeks allemaal hard inzetten om goede resultaten te behalen, zetten we ons net zo hard in om van iedere dag een feestje te maken. Tijdens Corona iets meer in de figuurlijke zin helaas, maar we hopen snel onze successen weer te kunnen vieren tijdens een mooi bedrijfsfeestje :)

 

WIJ VINDEN HET BELANGRIJK DAT IEDEREEN ZICH WELKOM EN GEWAARDEERD VOELT BINNEN KLIMAATROUTE. WE HEBBEN EEN VRIJE EN OPEN CULTUUR WAARIN DIVERS* TALENT TOT BLOEI KOMT. 

* Onder diversiteit verstaan we allerlei kenmerken van een persoon, zichtbaar en onzichtbaar, denk bijvoorbeeld aan: gender, culturele en/of etnische achtergrond, opleidingsachtergrond, persoonlijkheid, religieuze achtergrond en seksuele oriëntatie.

Solliciteer Hier

arrow&v

upload hier je CV:

Select File

je sollicitatie is verstuurd, we nemen snel contact met je op! 

Anoniem solliciteren?

Dat is mogelijk! Via het platform Trickle kan jij anoniem bij ons solliciteren. Klik hier. Wie weet tot snel?

Vragen?

Neem contact op met Emma

+31612248766

KLIMAATROUTE WIT.png

VOOR MEER INFORMATIE BEL OF APP
+316 1224 87 66